Parasızlıktan mıdır bilmem ama bu paraları vererek bir kulaklık almadım, her zaman aktüel mağazalarından 10₺ kulaklık aldım. Konfor benim için önemli, JBL 500BT zarif bir kulaklık ama kulağı tam kaplamadığından, yapısı gereği kulağa baskı yaparak durduğundan o da bir süre sonra kulakta ağrılar yapacağını düşünüyorum. Soundcore Life Q10 ise kulağı tamamen kaplıyor ama o da ağırlıktan dolayı ağrı yapacak. Benim düşüncem her ikisinde de bir süre sonra ağrı olacaksa bari kulağımı tam kapatsın o şekilde rahatsızlık olmasın. Ocak 15'inde Anker Life Q10 300₺ indirime girerse onu alacağım. En iyi seçenek bu sanırım.
Gerçekten çok haklısınız abi. Eğer ocak 15'inde 300₺'ye düşerse Anker Life Q10 alacağım. İki kulaklığın da kusurları var. Tarafsız bir şekilde eleştiri yaparsak hem şarj konusunda hem de ses konusunda Anker Life Q10'un önde olduğu su geçirmez bir gerçek. İki kulaklık da kulağımda bir süre sonra ağrı yapacaksa bari kulağımı tam kaplasın da J500BT gibi kulaklık baskı yapan türden olsun diye düşünüyorum.