Dogthooth Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Merhaba kulaklığıma flash takdığımda hiçbir ses yok kullanma kılavuzunda yazmıyor çözüm nedir acaba?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 18 Şubat 2024 #2 Kulaklığa nasıl flash bellek takabildiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Dogthooth Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Xevanior dedi: Kulaklığa nasıl flash bellek takabildiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Kulaklığa nasıl flash bellek takabildiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu anladım teşekkürler.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 18 Şubat 2024 #4 Dogthooth dedi: Sorunu anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözümü açıklayabilirseniz iyi olur, başkaları da yararlansın. Artı 0 Eksi
Dogthooth dedi: Sorunu anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözümü açıklayabilirseniz iyi olur, başkaları da yararlansın.
KS KS Dogthooth Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #5 Xevanior dedi: Çözümü açıklayabilirseniz iyi olur, başkaları da yararlansın. Genişletmek için tıkla... Çok kolay kulaklık flash destekli değil USB-C girişi var ancak sadece şarj için. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Çözümü açıklayabilirseniz iyi olur, başkaları da yararlansın. Genişletmek için tıkla... Çok kolay kulaklık flash destekli değil USB-C girişi var ancak sadece şarj için.