N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Herkese merhaba. Kulaklığımı telefonda kullandığımda mikrofonu çok güzel çalışıyor ama PC de bağladığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Herkese merhaba. Kulaklığımı telefonda kullandığımda mikrofonu çok güzel çalışıyor ama PC de bağladığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 482 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Bilgisayarınızda ses giriş cihazını kulaklığınız olarak ayarlayıp tekrar deneyin bakalım olacak mı?
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 LooNafleX dedi: Bilgisayarınızda ses giriş cihazını kulaklığınız olarak ayarlayıp tekrar deneyin bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı.
LooNafleX dedi: Bilgisayarınızda ses giriş cihazını kulaklığınız olarak ayarlayıp tekrar deneyin bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı.
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 482 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 nebiozgen dedi: Denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Stereo ve Hands-Free olmak üzere 2 seçenek olmalı. İkisini de denediniz değil mi?
nebiozgen dedi: Denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Stereo ve Hands-Free olmak üzere 2 seçenek olmalı. İkisini de denediniz değil mi?
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 LooNafleX dedi: Stereo ve hands-free olmak üzere 2 seçenek olmalı. İkisini de denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofonda hands free yi açınca bu sefer de ses gidiyor.
LooNafleX dedi: Stereo ve hands-free olmak üzere 2 seçenek olmalı. İkisini de denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofonda hands free yi açınca bu sefer de ses gidiyor.
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 482 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 nebiozgen dedi: Mikrofonda hands free yi açınca bu sefer de ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz?
nebiozgen dedi: Mikrofonda hands free yi açınca bu sefer de ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz?
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 LooNafleX dedi: Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O zamanda seste bozulma aşırı fazla oluyor. LooNafleX dedi: Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Var mı yapabileceğim bir şey. Son düzenleme: 8 Şubat 2025
LooNafleX dedi: Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O zamanda seste bozulma aşırı fazla oluyor. LooNafleX dedi: Ses çıkışınızı da hands free olarak ayarlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Var mı yapabileceğim bir şey.
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 482 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #8 nebiozgen dedi: O zamanda seste bozulma aşırı fazla oluyor. Var mı yapabileceğim bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum maalesef.
nebiozgen dedi: O zamanda seste bozulma aşırı fazla oluyor. Var mı yapabileceğim bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum maalesef.
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #9 LooNafleX dedi: Bilemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an stero modunda ve kulaklığın sesi gayet güzel ama handsfree açınca kulaklığın sesi gidiyor ama mikrofon çalışıyor.
LooNafleX dedi: Bilemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an stero modunda ve kulaklığın sesi gayet güzel ama handsfree açınca kulaklığın sesi gidiyor ama mikrofon çalışıyor.
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 482 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #10 nebiozgen dedi: Şu an stero modunda ve kulaklığın sesi gayet güzel ama handsfree açınca kulaklığın sesi gidiyor ama mikrofon çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı yalnız değilsiniz o konuda yani
nebiozgen dedi: Şu an stero modunda ve kulaklığın sesi gayet güzel ama handsfree açınca kulaklığın sesi gidiyor ama mikrofon çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı yalnız değilsiniz o konuda yani