Soundcore Q10i'nin sesi az

Kronik kopma değil de, dip ses sorunu bulunuyor.

Sesin az gelmesi tuhaf geldi, aynı kulaklığa sahibim. Sesi mümkün olduğunca %50-60 civarlarında kullanıyorum fazla bile geliyor yani.
Bu arada, beslediğin cihaz ile de alakalı olabiliyor, cihazın nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenciyken otobüste hiç dışarıdan ses almadım %60 seviyelerinde. Kafa yapınız ile alakalı bir durum yok değil mi yani pedler kulağınızı tam çevreliyor? Cihazı bağlamadan önce kendi ses açma butonuna olabildiğince çok kez basın. Genelde bluetooth cihazların ayrı ses seviyesi olur bağlantı kurduğunuzda bu ses seviyesi sabit kalır bağladığınız cihazın ses seviyesine geçer. Androidde geliştirici seçeneklerinde bir ayardan bypasslanabiliyordu tam hatırlamıyorum galiba mutlak ses ile alakalı bir ayardı.

Diğer aklıma gelen şey, uzun zamandır kulak içi kulaklık ile çok yüksek seviyelerde müzik dinliyorsanız alışmanız çok zor. Arkadaşıma da aldırdım zamanında, kendisi "ben fullde kullanırım aga" triplerine giriyordu biraz. Otobüste yayılıyordu kulaklığından çıkan her ses. Alışkanlık meselesi. Q10 için %60'ın üzerine çıkmak direkt otobüste dışarı ses vermesi demek, düşük sayılmaz. Alıştığınız desibel eşiği de çok yüksek ise şimdiden geçmiş olsun sağlıklı bir şey değil.

Öğrenciyken otobüste hiç dışarıdan ses almadım %60 seviyelerinde. Kafa yapınız ile alakalı bir durum yok değil mi yani pedler kulağınızı tam çevreliyor? Cihazı bağlamadan önce kendi ses açma butonuna olabildiğince çok kez basın. Genelde Bluetooth cihazların ayrı ses seviyesi olur bağlantı kurduğunuzda bu ses seviyesi sabit kalır bağladığınız cihazın ses seviyesine geçer. Android'de geliştirici seçeneklerinde bir ayardan bypasslanabiliyordu tam hatırlamıyorum galiba mutlak ses ile alakalı bir ayardı.

Diğer aklıma gelen şey, uzun zamandır kulak içi kulaklık ile çok yüksek seviyelerde müzik dinliyorsanız alışmanız çok zor. Arkadaşıma da aldırdım zamanında, kendisi "ben Full'de kullanırım aga" triplerine giriyordu biraz. Otobüste yayılıyordu kulaklığından çıkan her ses. Alışkanlık meselesi. Q10 için %60'ın üzerine çıkmak direkt otobüste dışarı ses vermesi demek, düşük sayılmaz. Alıştığınız desibel eşiği de çok yüksek ise şimdiden geçmiş olsun sağlıklı bir şey değil.

Hocam bu gün kulaklığı telefonuma bağladım şarkıyı açtım ses yarıdaydı ve anlık çok iyi ses verdi "heh düzelmiş sonunda" dedim ama sonradan geri düştü kendi seviyesine.
Bağlamadan önce ses açma tuşuna basmayı deneyeceğim umarım işe yarar.

Öğrenciyken otobüste hiç dışarıdan ses almadım %60 seviyelerinde. Kafa yapınız ile alakalı bir durum yok değil mi yani pedler kulağınızı tam çevreliyor? Cihazı bağlamadan önce kendi ses açma butonuna olabildiğince çok kez basın. Genelde Bluetooth cihazların ayrı ses seviyesi olur bağlantı kurduğunuzda bu ses seviyesi sabit kalır bağladığınız cihazın ses seviyesine geçer. Android'de geliştirici seçeneklerinde bir ayardan bypasslanabiliyordu tam hatırlamıyorum galiba mutlak ses ile alakalı bir ayardı.

Diğer aklıma gelen şey, uzun zamandır kulak içi kulaklık ile çok yüksek seviyelerde müzik dinliyorsanız alışmanız çok zor. Arkadaşıma da aldırdım zamanında, kendisi "ben Full'de kullanırım aga" triplerine giriyordu biraz. Otobüste yayılıyordu kulaklığından çıkan her ses. Alışkanlık meselesi. Q10 için %60'ın üzerine çıkmak direkt otobüste dışarı ses vermesi demek, düşük sayılmaz. Alıştığınız desibel eşiği de çok yüksek ise şimdiden geçmiş olsun sağlıklı bir şey değil.

Hocam Q10i kulakık Q10 bulamadım maalesef. Hem ses tuşu meselesi de işe yaramadı. Kulaklık kulaklarımı tam kapatıyor ama sanki bi tık büyük gibi geliyor. Başımı çevirdiğimde savruluyor normal mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Q10 ile arasında Bluetooth çipini güncelleyip yazılım desteği kazandırma dışında farkları yok. Bir de tasarım. Yazılım demişken Soundcore uygulamasından da bir kurcalayın ses düşük derken belki kısmen düşük gelen frekanslar vardır örneğin bass midlere sızıp boğuyordur daha az duyuyorsunuzdur vesaire gibi. Soundcore cihazlarda şahsen stok halini kullanmam varsa hearID tanımlarım, yoksa akustik seçerim beğenmezsen kendim ayar çekerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı