wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.654 Çözümler 9 30 Mayıs 2025 #1 İyi akşamlar, Soundcore R50i kulaklık kullanıyorum ama oyunlarda 1.5-2 saniye kadar bir gecikme oluyor. Normal mi?
İyi akşamlar, Soundcore R50i kulaklık kullanıyorum ama oyunlarda 1.5-2 saniye kadar bir gecikme oluyor. Normal mi?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 30 Mayıs 2025 #2 Normal oyun için uygun değil o yüzden.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 739 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Mayıs 2025 #3 Aynı kulaklık bende de var. Uygulamasında oyun modu bulunuyor onu açtınız mı?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.654 Çözümler 9 30 Mayıs 2025 #4 Sylesws dedi: Aynı kulaklık bende de var. Uygulamasında oyun modu bulunuyor onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... PC de uygulaması yok bende o yüzden denemedim. Şimdi indirip deneyeceğim teşekkürler. Sylesws dedi: Aynı kulaklık bende de var. Uygulamasında oyun modu bulunuyor onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim PC için biliyormusunuz?
Sylesws dedi: Aynı kulaklık bende de var. Uygulamasında oyun modu bulunuyor onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... PC de uygulaması yok bende o yüzden denemedim. Şimdi indirip deneyeceğim teşekkürler. Sylesws dedi: Aynı kulaklık bende de var. Uygulamasında oyun modu bulunuyor onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim PC için biliyormusunuz?
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 739 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Mayıs 2025 #5 wherwismymnd dedi: Nereden indirebilirim PC için biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... PC'de hiç kullanmadım kulaklığı onun hakkında bir bilgim yok. Telefona bağlayıp oyun modunu açıp PC'ye bağlamayı deneyin. Belki o şekilde olur.
wherwismymnd dedi: Nereden indirebilirim PC için biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... PC'de hiç kullanmadım kulaklığı onun hakkında bir bilgim yok. Telefona bağlayıp oyun modunu açıp PC'ye bağlamayı deneyin. Belki o şekilde olur.