Soundmagic ES20 vs E10C

emirahmetshn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9600k / RX 6600 / 16GB RAM
Bu iki modelden birini alacağım ama arada 150 TL gibi bir fark var. Sizce değer mi o paraya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumda bunun yanıtını bulmanız çok zor. Sesle ilgili forumlarda tam olarak karşılaştırması olmasa da detaylı incelemeleri var. Bu forumda başka bir forumun linkini atmak serbest mi bilemediğimden paylaşamıyorum. Ancak distribütör sitesinin yorumlarında inceleme paylaşılmış.

ES20'nin mikrofonu veya kumandası yok. E10C ise buna sahip. Bana mikrofon ve kumanda gerekli değil sadece müzik için kullanacağım ses şiddetini veya şarkıyı da telefondan değiştiririm derseniz E10 modeline yönelin. 60 lira daha tasarruf etmiş olursunuz.

Ben E10'un değeceğini düşünüyorum. İkisi de kendi fiyat skalasında çok övülmüş ama E10'un daha şık ve sağlam bir duruşu var. Ses kalitesi ne kadar fark ediyor bilmiyorum ancak hesaudio'ya ulaşırsanız sizin için doğru kulaklığı seçebilirler. Gayet yardımcı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…