C chester0 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Soundpad ekranda gözükmüyor. Alt enter yapıyorum hiçbir şekilde tepki olmuyor. Soundpad'i sildim tekrar yükledim Steam sildim tekrar yükledim hala aynı sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2022
Arkadaşlar Soundpad ekranda gözükmüyor. Alt enter yapıyorum hiçbir şekilde tepki olmuyor. Soundpad'i sildim tekrar yükledim Steam sildim tekrar yükledim hala aynı sorun.
2kan Femtopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #2 %Appdata% adresinden Steam ve Soundpad dosyalarını sil tekrardan Steam ve Soundpad kurulumu yap. Umarım çözülür bende böyle olmuştu. Artı 0 Eksi
%Appdata% adresinden Steam ve Soundpad dosyalarını sil tekrardan Steam ve Soundpad kurulumu yap. Umarım çözülür bende böyle olmuştu.
KS KS C chester0 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 2kan dedi: %Appdata% adresinden Steam ve Soundpad dosyalarını sil tekrardan Steam ve Soundpad kurulumu yap. Umarım çözülür bende böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... olmadı Artı 0 Eksi
2kan dedi: %Appdata% adresinden Steam ve Soundpad dosyalarını sil tekrardan Steam ve Soundpad kurulumu yap. Umarım çözülür bende böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... olmadı