H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 15 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Benim sorunum soundpadi Discord veya herhangi bir şeyde kullanamıyorum. Ses bana geliyor ama karşıya gitmiyor. Bunun sorununun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Merhabalar. Benim sorunum soundpadi Discord veya herhangi bir şeyde kullanamıyorum. Ses bana geliyor ama karşıya gitmiyor. Bunun sorununun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Arda_Özan Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Aynı sorun bende de var. Eğer durum çözülürse "çözüldü" şeklinde etiket koyabilir misiniz lütfen?
H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 15 Aralık 2020 #3 Arda_Özan dedi: Aynı sorun bende de var. Eğer durum çözülürse "çözüldü" şeklinde etiket koyabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... koyarım tabiki ama sizde çözerseniz buraya yazabilirmisiniz?
Arda_Özan dedi: Aynı sorun bende de var. Eğer durum çözülürse "çözüldü" şeklinde etiket koyabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... koyarım tabiki ama sizde çözerseniz buraya yazabilirmisiniz?
Arda_Özan Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 hando dedi: Koyarım tabii ki ama sizde çözerseniz buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette yazarım ne demek.
hando dedi: Koyarım tabii ki ama sizde çözerseniz buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette yazarım ne demek.
H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 15 Aralık 2020 #5 Arda_Özan dedi: Elbette yazarım ne demek. Genişletmek için tıkla... teşekkürler )
Arda_Özan Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #7 tuzlufstk dedi: Çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Başaramadık.
Furkanisteww Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #8 BAŞARIIN