K kaanefe1 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 54 14 Haziran 2025 #1 Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Çalışır dostum niye çalışmasın.
kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Çalışır dostum niye çalışmasın.
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 313 Yer Türkiye 14 Haziran 2025 #3 kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Evet çalışır.
kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Evet çalışır.
K kaanefe1 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 54 14 Haziran 2025 #4 xlegarr dedi: Çalışır dostum niye çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Fortnite yeni yükledim de bir sorayım dedim.
xlegarr dedi: Çalışır dostum niye çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Fortnite yeni yükledim de bir sorayım dedim.
omertares Hectopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #5 kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Oyunun tam ekran pencerelide olması lazım çalışması için.
kaanefe1 dedi: Steam destekli Soundpad Fortnite da çalışır mı? Valorant'ta çalıştığını duydum. Genişletmek için tıkla... Oyunun tam ekran pencerelide olması lazım çalışması için.