F faruk.clkoglu Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10 22 Mayıs 2021 #1 Soundpad kullanmaya başladım fakat bilgisayarda açtığım her şeyin sesi Discord'a yansıyor.
L LEJEURD Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 pc sesleri derken hangi durumumdan bahsediyorsun faruk.clkoglu dedi: Soundpad kullanmaya başladım fakat bilgisayarda açtığım her şeyin sesi Discord'a yansıyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
pc sesleri derken hangi durumumdan bahsediyorsun faruk.clkoglu dedi: Soundpad kullanmaya başladım fakat bilgisayarda açtığım her şeyin sesi Discord'a yansıyor Genişletmek için tıkla...
KS KS F faruk.clkoglu Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10 19 Haziran 2021 #3 Atıyorum Discord'da arkadaşlarımla konuşurken müzik dinliyorum tüm ses onlara gidiyor ya da oyun oynarken sesleri benden de duyuyorlar. Artı 0 Eksi
Atıyorum Discord'da arkadaşlarımla konuşurken müzik dinliyorum tüm ses onlara gidiyor ya da oyun oynarken sesleri benden de duyuyorlar.