Asoa Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Soundpad'ı crack olarak indirdim ve sonrasında mikrofonumun çalışmadığını fark ettim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Soundpad'ı crack olarak indirdim ve sonrasında mikrofonumun çalışmadığını fark ettim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #2 Kullandığınız uygulamanın amacı nedir? Mikrofon için bir ayar mı vardı?
Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 Zakramoreas dedi: Kullandığınız uygulamanın amacı nedir? Mikrofon için bir ayar mı vardı? Genişletmek için tıkla... İçine bir ses yükleyip Discord gibi platformlarda o sesi karşı tarafa iletebildiğiniz güzel bir program.
Zakramoreas dedi: Kullandığınız uygulamanın amacı nedir? Mikrofon için bir ayar mı vardı? Genişletmek için tıkla... İçine bir ses yükleyip Discord gibi platformlarda o sesi karşı tarafa iletebildiğiniz güzel bir program.
Asoa Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Zakramoreas dedi: Kullandığınız uygulamanın amacı nedir? Mikrofon için bir ayar mı vardı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış.
Zakramoreas dedi: Kullandığınız uygulamanın amacı nedir? Mikrofon için bir ayar mı vardı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #5 Uygulama üzerinden ayarları sıfırlayınız. Sonrasında uygulamayı kaldırınız.
Asoa Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 Zakramoreas dedi: Uygulama üzerinden ayarları sıfırlayınız. Sonrasında uygulamayı kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Tercihler kısmından mı sıfırlayayım?
Zakramoreas dedi: Uygulama üzerinden ayarları sıfırlayınız. Sonrasında uygulamayı kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Tercihler kısmından mı sıfırlayayım?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #7 Uygulamanın arayüzünü bilmiyorum. Tahminimce uygulama arkada bir ayar yaptı, bu yüzden mikrofonunuz çalışmıyor.
Uygulamanın arayüzünü bilmiyorum. Tahminimce uygulama arkada bir ayar yaptı, bu yüzden mikrofonunuz çalışmıyor.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 25 Kasım 2020 #8 Ben de crack indirmiştim ve çalışmamıştı Uygulamayı bileşenleriyle beraber silince sorununuz çözülecek, en azından ben çözmüştüm.
Ben de crack indirmiştim ve çalışmamıştı Uygulamayı bileşenleriyle beraber silince sorununuz çözülecek, en azından ben çözmüştüm.
Asoa Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #9 Ali Pınar dedi: Ben de crack indirmiştim ve çalışmamıştı uygulamayı bileşenleriyle beraber silince sorununuz çözülecek, en azından ben çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bileşenleri derken? Zakramoreas dedi: Uygulamanın arayüzünü bilmiyorum. Tahminimce uygulama arkada bir ayar yaptı, bu yüzden mikrofonunuz çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
Ali Pınar dedi: Ben de crack indirmiştim ve çalışmamıştı uygulamayı bileşenleriyle beraber silince sorununuz çözülecek, en azından ben çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bileşenleri derken? Zakramoreas dedi: Uygulamanın arayüzünü bilmiyorum. Tahminimce uygulama arkada bir ayar yaptı, bu yüzden mikrofonunuz çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #10 Asoa dedi: Bileşenleri derken? Maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırdınız mı?
Asoa dedi: Bileşenleri derken? Maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırdınız mı?