F Frime Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 41 2 Ekim 2020 #1 Soundpad alacağım ama tam olarak bilmiyorum uygulamayı kısaca anlatır mısınız? Ve ben en son ses programı kullandığımda kulaklığıma gelen ses kesilmişti aynı sorunu yaşar mıyım?
Soundpad alacağım ama tam olarak bilmiyorum uygulamayı kısaca anlatır mısınız? Ve ben en son ses programı kullandığımda kulaklığıma gelen ses kesilmişti aynı sorunu yaşar mıyım?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 2 Ekim 2020 #2 Böyle bir ismi ilk defa duydum desem Artı 0 Eksi
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #3 Arkadaş trolleme programı. Açtığın videoyu mikrofonuna yansıtıyor kısaca. Artı 1 Eksi
KS KS F Frime Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 41 2 Ekim 2020 #4 erenkrgloglu dedi: Böyle bir ismi ilk defa duydum desem Genişletmek için tıkla... Taha E.1907 dedi: Arkadaş trolleme programı. Açtığın videoyu mikrofonuna yansıtıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Birkaç kişide sesi bozmuş sesim mikrofondan gitmiyor diyorlar aynısı bende de olur mu? Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Böyle bir ismi ilk defa duydum desem Genişletmek için tıkla... Taha E.1907 dedi: Arkadaş trolleme programı. Açtığın videoyu mikrofonuna yansıtıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Birkaç kişide sesi bozmuş sesim mikrofondan gitmiyor diyorlar aynısı bende de olur mu?