Soundpad.rar virüs mü?

Aktif olarak Kaspersky calisirsa eger zararli ise durdurur diye dusunuyorum.

Şu an Kaspersky çalışıyor ve hiçbir zaman kapatmadım hatta özel tarama yaptırdım o klasöre bir şey bulmadı.

O zaman kullanmaya devam ediyorum Discord adresinizi atabilir misiniz hocam sizi sevdim arkadaş eklemek istiyorum.

Hocam kullanıyorum silmeyeceğim tamam mıdır?

Son düzenleme:

Sizin karariniz.

Hayır siz ne yapardınız peki?

Açıkken böyle durum.

Her korsan viruslu olacak diye bir şey yok ve Görev Yöneticisi'nden virus tespiti yapmak dogru degil. Aktif Kaspersky bir sorun bulamadiysa bence problem olmaz ama bu, garanti degil.

Her korsan viruslu olacak diye bir şey yok ve Görev Yöneticisi'nden virus tespiti yapmak dogru degil. Aktif Kaspersky bir sorun bulamadiysa bence problem olmaz ama bu, garanti degil.

Tamam kaldırdım tam tarama yaptım virüs yok sildim uygulamayı.

@Prime777 hocam bakın?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Zaten kaldırdım iyi geceler hocam içim rahat kalsınmı ya da Malwarebytes indirip taratayim mi Kaspersky bozmaz değil mi taratıp silerim gerek var mı sizce?

Malwarebytes aktif korumasini kapattigin surece cakismaz. Tarama yapabilirsin, kisa suruyor zaten.

Malwarebytes aktif korumasini kapattigin surece cakismaz. Tarama yapabilirsin, kisa suruyor zaten.

İndiriyorum tamam mıdır? İndirdikten sonra aktif korumasını kapatacağım tam tarama yapacağım doğru mudur?

İndiriyorum tamam mıdır? İndirdikten sonra aktif korumasını kapatacağım tam tarama yapacağım doğru mudur?

Cyber Security Software & Anti-Malware | Malwarebytes sitesi doğru mu @Prime777

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…