Berkan Aslan Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #1 Herkese merhaba. Soundpad uygulamasından mikrofona ses verdiğimde ses karşıya kesilerek gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Herkese merhaba. Soundpad uygulamasından mikrofona ses verdiğimde ses karşıya kesilerek gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Quadrr Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 61 28 Eylül 2020 #2 Berkan Aslan dedi: Herkese merhaba. Soundpad uygulamasından mikrofona ses verdiğimde ses karşıya kesilerek gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... cözüm bulabildin mi
Berkan Aslan dedi: Herkese merhaba. Soundpad uygulamasından mikrofona ses verdiğimde ses karşıya kesilerek gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... cözüm bulabildin mi
F Farqhuar Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 40 Çözümler 2 19 Aralık 2020 #3 Quadrr dedi: cözüm bulabildin mi Genişletmek için tıkla... çözümü bulabildiniz mi ?
Quadrr Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 61 23 Aralık 2020 #4 hayır Farqhuar dedi: çözümü bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla...
Efe Sarı Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 çözüldü mü acaba çok lazım
F Farqhuar Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 40 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #6 Efe Sarı dedi: çözüldü mü acaba çok lazım Genişletmek için tıkla... Dostum galiba crack ile indirince böyle oluyormuş sorunun çözülmesi için satın almak gerekiyor.
Efe Sarı dedi: çözüldü mü acaba çok lazım Genişletmek için tıkla... Dostum galiba crack ile indirince böyle oluyormuş sorunun çözülmesi için satın almak gerekiyor.
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun çözüm videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun çözüm videosu.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #8 Nejat İşler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun çözüm videosu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorun çözüldü.
Nejat İşler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun çözüm videosu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorun çözüldü.
YurdakulCahit Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #9 Nejat İşler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorunun çözüm videosu. Genişletmek için tıkla... Bana da atar mısın videoyu?
Nejat İşler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorunun çözüm videosu. Genişletmek için tıkla... Bana da atar mısın videoyu?
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #10 YurdakulCahit dedi: Bana da atar mısın videoyu? Genişletmek için tıkla... Bir daha girip bakabilirsin videoya.
YurdakulCahit dedi: Bana da atar mısın videoyu? Genişletmek için tıkla... Bir daha girip bakabilirsin videoya.