m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.027 Çözümler 45 8 Nisan 2021 #1 Merhabalar, bugün Soundpad aldım. Kullanmasını biliyorum fakat sesler karşıya çok fazla gidiyor. Bunu kısmanın bir yolu var mı?
Merhabalar, bugün Soundpad aldım. Kullanmasını biliyorum fakat sesler karşıya çok fazla gidiyor. Bunu kısmanın bir yolu var mı?
Çözüm m47 8 Nisan 2021 Profesör01 dedi: Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba şu dBli azalttığımızda ses kısılıyor.
Profesör01 dedi: Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba şu dBli azalttığımızda ses kısılıyor.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #2 m47 dedi: Merhabalar, bugün Soundpad aldım. Kullanmasını biliyorum fakat sesler karşıya çok fazla gidiyor. Bunu kısmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz. Artı 0 Eksi
m47 dedi: Merhabalar, bugün Soundpad aldım. Kullanmasını biliyorum fakat sesler karşıya çok fazla gidiyor. Bunu kısmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz.
KS KS m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.027 Çözümler 45 8 Nisan 2021 #3 Profesör01 dedi: Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba şu dBli azalttığımızda ses kısılıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Profesör01 dedi: Ayarlarda var biraz karıştırırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba şu dBli azalttığımızda ses kısılıyor.