Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Troll ses paketi arıyorum ama düzgün ses paketi bulamadım. Bilen veya yapan varsa atarsa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Mr.Bibi07 dedi: Troll ses paketi arıyorum ama düzgün ses paketi bulamadım. Bilen veya yapan varsa atarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hemde çok güzel olur bende arıyorum bayağıdır.
Mr.Bibi07 dedi: Troll ses paketi arıyorum ama düzgün ses paketi bulamadım. Bilen veya yapan varsa atarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hemde çok güzel olur bende arıyorum bayağıdır.
Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Ramiz çakır dedi: Hemde çok güzel olur bende arıyorum bayağıdır. Genişletmek için tıkla... internette düzgün yapan yok ya çok aradım bulamadım.
Ramiz çakır dedi: Hemde çok güzel olur bende arıyorum bayağıdır. Genişletmek için tıkla... internette düzgün yapan yok ya çok aradım bulamadım.
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Mr.Bibi07 dedi: İnternette düzgün yapan yok ya çok aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Evet bende çok aradım yok. Hatta ses değiştirici programlar da çok aradım ama tam istediğimi bulamıyorum
Mr.Bibi07 dedi: İnternette düzgün yapan yok ya çok aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Evet bende çok aradım yok. Hatta ses değiştirici programlar da çok aradım ama tam istediğimi bulamıyorum