S Spect10 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Soundpad indirdim içine 50 tane ses attım. 50 sesi 50 tuşa atayamayacağım için tek bir tuşla her sesi açabilir miyim? Veya başka bir yolu var mı?
Soundpad indirdim içine 50 tane ses attım. 50 sesi 50 tuşa atayamayacağım için tek bir tuşla her sesi açabilir miyim? Veya başka bir yolu var mı?
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mayıs 2021 #2 Rastgele çal ya da sonraki önceki çal fonksiyonunu tuşlara atayabilirsiniz. Ben genelde NumLock'ta kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Rastgele çal ya da sonraki önceki çal fonksiyonunu tuşlara atayabilirsiniz. Ben genelde NumLock'ta kullanıyorum.
KS KS S Spect10 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Jasuru dedi: Rastgele çal ya da sonraki önceki çal fonksiyonunu tuşlara atayabilirsiniz. Ben genelde NumLock'ta kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki diğer herkes nasıl o kadar sesi açabiliyor daha önce soundpad hiç kullanmadım Artı 0 Eksi
Jasuru dedi: Rastgele çal ya da sonraki önceki çal fonksiyonunu tuşlara atayabilirsiniz. Ben genelde NumLock'ta kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki diğer herkes nasıl o kadar sesi açabiliyor daha önce soundpad hiç kullanmadım
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.622 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 @Spect10 kanka Soundpad nasıl silebirim sesleri boğuk yaptı ama. Artı 0 Eksi