Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi?
Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi?
S Sleex0x0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 726 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Hitmeean dedi: Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor.
Hitmeean dedi: Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor.
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Hocam Soundpad Steam'de yok mu ben mi yanlış biliyorum? Steam'de virüs olacağını sanmam. İçiniz rahat etmiyorsa VirusTotal ile taratabilirsiniz. Sleex0x0 dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aynı fikirdeyim.
Hocam Soundpad Steam'de yok mu ben mi yanlış biliyorum? Steam'de virüs olacağını sanmam. İçiniz rahat etmiyorsa VirusTotal ile taratabilirsiniz. Sleex0x0 dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aynı fikirdeyim.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 RbeD dedi: Hocam Soundpad Steam'de yok mu ben mi yanlış biliyorum? Steam'de virüs olacağını sanmam. İçiniz rahat etmiyorsa VirusTotal ile taratabilirsiniz. Evet hocam bende aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... Sleex0x0 dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Steam'de olduğunu bilmiyordum sitesinden indirecektim.
RbeD dedi: Hocam Soundpad Steam'de yok mu ben mi yanlış biliyorum? Steam'de virüs olacağını sanmam. İçiniz rahat etmiyorsa VirusTotal ile taratabilirsiniz. Evet hocam bende aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... Sleex0x0 dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun olmaz. Gidip de crack olarak indirirseniz olur mu olmaz mı bilemeyiz. Sonuçta içine ne koydukları belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Steam'de olduğunu bilmiyordum sitesinden indirecektim.
S Sleex0x0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 726 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 Hitmeean dedi: Teşekkürler Steam'de olduğunu bilmiyordum sitesinden indirecektim. Genişletmek için tıkla... Sitesinden ücretsiz versiyonunuda indirseniz sorun çıkarmaz. Ama ücretsiz versiyonu olduğu için sınırlamalar var.
Hitmeean dedi: Teşekkürler Steam'de olduğunu bilmiyordum sitesinden indirecektim. Genişletmek için tıkla... Sitesinden ücretsiz versiyonunuda indirseniz sorun çıkarmaz. Ama ücretsiz versiyonu olduğu için sınırlamalar var.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #6 Steam'den orjinal olarak farklı cihazlarda kullanmış olduğum Soundpad virüslü değildi.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 Sleex0x0 dedi: Sitesinden ücretsiz versiyonunuda indirseniz sorun çıkarmaz. Ama ücretsiz versiyonu olduğu için sınırlamalar var. Genişletmek için tıkla... TwistyJead dedi: Steam'den orijinal olarak farklı cihazlarda kullanmış olduğum Soundpad virüslü değildi. Genişletmek için tıkla... Aldım Steam'den teşekkürler.
Sleex0x0 dedi: Sitesinden ücretsiz versiyonunuda indirseniz sorun çıkarmaz. Ama ücretsiz versiyonu olduğu için sınırlamalar var. Genişletmek için tıkla... TwistyJead dedi: Steam'den orijinal olarak farklı cihazlarda kullanmış olduğum Soundpad virüslü değildi. Genişletmek için tıkla... Aldım Steam'den teşekkürler.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #8 Hitmeean dedi: Aldım Steam'den teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2024 #9 Hitmeean dedi: Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Steamden demosunu ya da satın alırsanız virüslü değildir ama gidip crackli indirirseniz virüslüdür Seçim size kalmış.
Hitmeean dedi: Bilgisayara crack oyunlardan dolayı daha yeni format attım ve virüs işine bulaşmak istemiyorum. Bu yüzden sounpad güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Steamden demosunu ya da satın alırsanız virüslü değildir ama gidip crackli indirirseniz virüslüdür Seçim size kalmış.