Soundpad vs Slam

TÇB

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Herkese selam öncelikle. Ücretli olarak Soundpad mı almalıyım yoksa ücretsiz olarak Slam mı? Mikrofonu takmadan çalışırlar mı? Hangisini tercih etmeliyim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Sounpad'ın demosu vardı. Sounpad'ın demosu ile Slam'ı karşılaştırabilirsin.
Soundpad demo versiyonunu denedim fakat 10 taneden fazlasını açmak için uygulamayı yeniden başlatmak gerek.

Herkese selam öncelikle. Ücretli olarak soundpad mı almalıyım yoksa ücretsiz olarak slam mı? Mikrofonu takmadan çalışırlar mı? Hangisini tercih etmeliyim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Bende soundpad kullanıyordum. Mikrofon aldıktan sonra kullanma ihtiyacı duymamaya başladım. Zaten bu uygulama mikrofonu olmayanlar için ses parçasını karşı tarafa sesli olarak iletme programı diye biliyorum.

Bana Slam daha kolay geliyor nedense.

Hangisini kolay bulduysanız onu kullanın.
Bende Soundpad kullanıyordum. Mikrofon aldıktan sonra kullanma ihtiyacı duymamaya başladım. Zaten bu uygulama mikrofonu olmayanlar için ses parçasını karşı tarafa sesli olarak iletme programı diye biliyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler. Soundpad'e 10 TL verilir mi yoksa Slam mı kullanılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…