Soundpad demo versiyonunu denedim fakat 10 taneden fazlasını açmak için uygulamayı yeniden başlatmak gerek.Sounpad'ın demosu vardı. Sounpad'ın demosu ile Slam'ı karşılaştırabilirsin.
Herkese selam öncelikle. Ücretli olarak soundpad mı almalıyım yoksa ücretsiz olarak slam mı? Mikrofonu takmadan çalışırlar mı? Hangisini tercih etmeliyim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Bana Slam daha kolay geliyor nedense.
Hangisini kolay bulduysanız onu kullanın.
Cevaplarınız için teşekkürler. Soundpad'e 10 TL verilir mi yoksa Slam mı kullanılır?Bende Soundpad kullanıyordum. Mikrofon aldıktan sonra kullanma ihtiyacı duymamaya başladım. Zaten bu uygulama mikrofonu olmayanlar için ses parçasını karşı tarafa sesli olarak iletme programı diye biliyorum.
Soundpad çokta gerekli değil aslında, Slam'i kullanırdım ben.Cevaplarınız için teşekkürler. Soundpad'e 10 TL verilir mi yoksa Slam mı kullanılır?
Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. Slam'i deneyeceğim. Eğer beğenmezsem Soundpad satın alabilirim.Soundpad çokta gerekli değil aslında, Slam'i kullanırdım ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.