O Orbayy Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 28 22 Aralık 2020 #1 Uzun süredir Steam'den Soundpad kullanıyordum ama bugün Soundpad'e girdiğimde açtığım sesler mikrofondan verilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Uzun süredir Steam'den Soundpad kullanıyordum ama bugün Soundpad'e girdiğimde açtığım sesler mikrofondan verilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
O Orbayy Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 28 1 Ocak 2021 #3 ArdaCicek dedi: Çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden düzeldi şuan sıkıntı yok. Nasıl düzeldi anlamadım.
ArdaCicek dedi: Çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden düzeldi şuan sıkıntı yok. Nasıl düzeldi anlamadım.
DeimosB Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #4 ArdaCicek dedi: Çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor.
ArdaCicek dedi: Çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor.
Kvenzar Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 DeimosB dedi: Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden sıfırlıyoruz?
DeimosB dedi: Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden sıfırlıyoruz?
henels Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 DeimosB dedi: Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen söyle nasıl sıfırlanıyor
DeimosB dedi: Soundpad'in ayarlar kısmından sıfırlayın sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen söyle nasıl sıfırlanıyor