esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, kulaklık almayı düşünüyordum ve uzun araştırmalar sonucundan Soundpeats Air 3 almaya karar verdim. Kullananlar varsa alınır mı? Avantaj ve dezavantajları nedir? Soundpeats Air3 Wireless Earbuds Bluetooth 5.2 Kulak İçi Kulaklık Qualcomm TWS Fiyatı SoundPEATS Air3 Wireless Earbuds Bluetooth 5.2 Kulak İçi Kulaklık Qualcomm TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Merhaba arkadaşlar, kulaklık almayı düşünüyordum ve uzun araştırmalar sonucundan Soundpeats Air 3 almaya karar verdim. Kullananlar varsa alınır mı? Avantaj ve dezavantajları nedir? Soundpeats Air3 Wireless Earbuds Bluetooth 5.2 Kulak İçi Kulaklık Qualcomm TWS Fiyatı SoundPEATS Air3 Wireless Earbuds Bluetooth 5.2 Kulak İçi Kulaklık Qualcomm TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Heise Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2022 #2 Kusura bakmayın hortlatıyor olabilirim. Siz bu kulaklığı aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Heise dedi: Kusura bakmayın hortlatıyor olabilirim. Siz bu kulaklığı aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aldım ve incelemesini yaptım. Profilimden gidebilirsiniz.
Heise dedi: Kusura bakmayın hortlatıyor olabilirim. Siz bu kulaklığı aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aldım ve incelemesini yaptım. Profilimden gidebilirsiniz.