Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Soundpeats Air 3 kullanıyorum bilgisayara bağladığım zaman kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Ayarlardan mikrofon kısmını ayarladım ama yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Soundpeats Air 3 kullanıyorum bilgisayara bağladığım zaman kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Ayarlardan mikrofon kısmını ayarladım ama yine olmadı.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.239 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Haziran 2023 #2 Dizüstü mü kullanıyorsun? Masaüstüyse hangi BT adaptörünü kullanıyorsun?
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Dizüstü mü kullanıyorsun? Masaüstüyse hangi BT adaptörünü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde USB Bluetooth kullanıyorum.
Hybrid Theory dedi: Dizüstü mü kullanıyorsun? Masaüstüyse hangi BT adaptörünü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde USB Bluetooth kullanıyorum.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.239 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Haziran 2023 #4 Linics dedi: Masaüstünde USB Bluetooth kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model ürünü kullanıyorsun? Varsa sürücüsü kurulu mu?
Linics dedi: Masaüstünde USB Bluetooth kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model ürünü kullanıyorsun? Varsa sürücüsü kurulu mu?