LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.362 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 emin38 dedi: Ben biraz bas türü seviyorum sizce hangisi. Genişletmek için tıkla... Capsule 3 Pro aldım birisine hediye olarak. Fiyat bandında en iyisi diyebilirim. Al geç.
emin38 dedi: Ben biraz bas türü seviyorum sizce hangisi. Genişletmek için tıkla... Capsule 3 Pro aldım birisine hediye olarak. Fiyat bandında en iyisi diyebilirim. Al geç.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.092 22 Eylül 2023 #12 borisyeisar dedi: Hangisini isterseniz. İkisinin de baslar vurmuyor. Tasarım ve servis kalitesine göre karar verin. Genişletmek için tıkla... Amazon sorun olduğunda direk para iadesi veriyor capsule alayım. LauraWells dedi: Capsule 3 Pro aldım birisine hediye olarak. Fiyat bandında en iyisi diyebilirim. Al geç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
borisyeisar dedi: Hangisini isterseniz. İkisinin de baslar vurmuyor. Tasarım ve servis kalitesine göre karar verin. Genişletmek için tıkla... Amazon sorun olduğunda direk para iadesi veriyor capsule alayım. LauraWells dedi: Capsule 3 Pro aldım birisine hediye olarak. Fiyat bandında en iyisi diyebilirim. Al geç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #13 emin38 dedi: Amazon sorun olduğunda direk para iadesi veriyor capsule alayım. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıktan memnun musunuz ?
emin38 dedi: Amazon sorun olduğunda direk para iadesi veriyor capsule alayım. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıktan memnun musunuz ?
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.092 26 Kasım 2023 #14 EGEHATİPOGLU dedi: Hocam kulaklıktan memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... güzel hocam
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 13 Aralık 2023 #15 emin38 dedi: Bilmiyorun kullanan biri varsa söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam geçilir mi buds2 yerine bende şuan jabra elite 2 var geçmeye değer mi
emin38 dedi: Bilmiyorun kullanan biri varsa söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam geçilir mi buds2 yerine bende şuan jabra elite 2 var geçmeye değer mi
K Kara44 Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 123 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #16 Bu kulaklıkların ses seviyesi nasıl arkadaşlar düşük mü?