Hocam ikisini de şahsen deneyimlemedim ama bana Soundpeats daha alınabilir geldi. Bu bütçede Jabra Elite öneriliyordu bildiğime göre.
Telefonun Samsung ise mükemmel çalışır.Hocam ama capsule 3 Pro otomatik durma ya da önceki şarkıyı çal özelliği yok o konuda çok kararsız kaldım bütçem en fazla 1.400 bana bir fikir verebilir misin?
Telefonun Samsung ise mükemmel çalışır.
Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.978,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Değilse alma onu bu gerçekten harika ürün.
Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kısaca telefonun Samsung ise Buds 2 değil ise Jabra Elite 4.
Hocam şimdi fark ettim ses kalitesi odaklı önermiştim ben. Google Asistan halleder ama bu sorunu.Jabra bildiğim kadarı ile sensör ve dokunmatik bulunmuyor.
Hocam şimdi fark ettim ses kalitesi odaklı önermiştim ben. Google asistan halleder ama bu sorunu.
Telefon modeliniz nedir Samsung uyar mı?
Redmi Note 11 Pro.
Edifier TWS1 Pro Kablosuz Bluetooth V.5.2 Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Edifier TWS1 Pro Kablosuz Bluetooth V.5.2 Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Edifieri bir incelemede görmüştüm bütçem yetse idim onu alacaktım yetmeyince başka ürün aldım.
JBL'i bir arkadaşım kulanıyordu memnundu. Genel olarak iyi marka bende kablolu kulaklığını kullanmıştım birkaç sene önce.
Buds 2 almayın Samsung harici telefonlarda çok şikayet eden duydum ben. Jabra dokunmatik yüzünden istemiyorsunuz bunlar arasından seçim yapın iyice yorumları okuyun derim. Hocam sizce kulakta ağrı yapar mı çünkü uzun kullanacağım için hocam sizce kulakta ağrı'ya sebep olur mu çünkü ben kulaklıkları fazla uzun kullanıyorum da.
Edifier TWS1 Pro Kablosuz Bluetooth V.5.2 Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Edifier TWS1 Pro Kablosuz Bluetooth V.5.2 Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Live Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Edifieri bir incelemede görmüştüm bütçem yetse idim onu alacaktım yetmeyince başka ürün aldım.
JBL'i bir arkadaşım kulanıyordu memnundu. Genel olarak iyi marka bende kablolu kulaklığını kullanmıştım birkaç sene önce.
Buds 2 almayın Samsung harici telefonlarda çok şikayet eden duydum ben. Jabra dokunmatik yüzünden istemiyorsunuz bunlar arasından seçim yapın iyice yorumları okuyun derim.
Eğer düzgün oturtur iseniz yapacağını sanmıyorum. Bende jbl kablolu kulakiçi vardı aşırı memnundum 0 ağrı ile 2 sene kulandım sonra kabloya zarar verdiğim için bluetoth geçtimHocam JBL oldukça güzel gözüküyor ama hiç inceleme bulamadım ben oldukca uzun kullanacağım sizce ağrı yapar mı?