Soundpeats Capsule 3 Pro vs Redmi Buds3 Pro

Hardsag2

Hectopat
Daha fazla  
Soundpeats Capsule 3 Pro veya Redmi Buds 3 Pro arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Aranızda ikisinden birini kullanan varsa yardım ederse sevinirim.

Hocam ikisini de şahsen deneyimlemedim ama bana Soundpeats daha alınabilir geldi. Bu bütçede Jabra Elite öneriliyordu bildiğime göre.

Hocam ama capsule 3 Pro otomatik durma ya da önceki şarkıyı çal özelliği yok o konuda çok kararsız kaldım bütçem en fazla 1.400 bana bir fikir verebilir misin?

Hocam ama capsule 3 Pro otomatik durma ya da önceki şarkıyı çal özelliği yok o konuda çok kararsız kaldım bütçem en fazla 1.400 bana bir fikir verebilir misin?
Telefonun Samsung ise mükemmel çalışır.

Değilse alma onu bu gerçekten harika ürün.

Kısaca telefonun Samsung ise Buds 2 değil ise Jabra Elite 4.

Jabra bildiğim kadarı ile sensör ve dokunmatik bulunmuyor.

@484334
Hocam ben kulaklığı uzun kullanıyorum genellikle de sesin kaliteli gelmesi benim için önemli müzik ve film kulaklık almam için ana sebep.

Redmi Note 11 Pro.

Edifieri bir incelemede görmüştüm bütçem yetse idim onu alacaktım yetmeyince başka ürün aldım.

JBL i bir arkadaşım kulanıyordu memnundu. Genel olarak iyi marka bende kablolu kulaklığını kullanmıştım birkaç sene önce.

Buds 2 almayın Samsung harici telefonlarda çok şikayet eden duydum ben. Jabra dokunmatik yüzünden istemiyorsunuz bunlar arasından seçim yapın iyice yorumları okuyun derim.

Hocam JBL oldukça güzel gözüküyor ama hiç inceleme bulamadım ben oldukca uzun kullanacağım sizce ağrı yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…