Soundpeats Capsule 3 Pro vs Redmi Buds3 Pro

Eğer düzgün oturtur iseniz yapacağını sanmıyorum. Bende JBL kablolu kulak içi vardı aşırı memnundum 0 ağrı ile 2 sene kulandım sonra kabloya zarar verdiğim için Bluetooth geçtim.

Şu an ne kullanıyorsunuz?

Şu an ne kullanıyorsunuz?

Gayet memnunum ses kalitesi ve yalıtım açısından. Sadece kulağa oturtmak ile uğraşmadığım zaman ağrı yapıyor ama kulağa tam oturtur isem sıkıntı olmuyor.

Hocam JBL sanki biraz ağır gibi 11 gram diyor o konuda çok kararsız kaldım.

Hocam JBL sanki biraz ağır gibi 11 gram diyor o konuda çok kararsız kaldım.

Ağırlığını tam bilmiyorum ama ağrı hayatta yapmaz. Kalitelidir. Daha hafiftir diye de tahmin ediyorum.

Edifier modele de bakabilirsiniz.

Hocam JBL kadar kaliteli ses sunarmı.

Hocam bunun ses kalitesi o kadar iyi değil ya versusdan baktım bunu alıcağıma Redmi Buds 3 Pro daha mantıklı.

Hocam bunun ses kalitesi o kadar iyi değil ya versusdan baktım bunu alıcağıma Redmi Buds 3 Pro daha mantıklı.

Hocam JBL kadar kaliteli ses sunarmı.
Beklentinize göre değişir. Kulağa daha iyi oturabileceği ve hafiflik açısından bunu önerdim. Jbl daha iyidir ama aşırı fark olacağını zannetmiyorum ben şahsi görüşüme göre. Farklı isteklere göre revize ettiğim için önerileri hocam her isteğe farklı kulakık uygun.
Ana önerim Jabra Elite
Sensör ses önerim jbl
sensör hafiflik ortalama ses önerim sony
Edifier de baklabilir.
Samsung cihazda kullanılacak ise Buds 2
son toparlamam gerekir ise.

Hocam ben sanırımhem ekonomik hem de F/P anlamında QCY T13ANC'yi alacağım bir fikriniz var mı kulaklıkhakkında.

Hocam ben sanırımhem ekonomik hem de F/P anlamında QCY T13ANC'yi alacağım bir fikriniz var mı kulaklıkhakkında.
Alınabilir bir kulaklık ama 100 lira daha eklerim derseniz benim dediğim 53 pro daha iyidir.
Zamanında konu açmışım. Forumda ileri gelen bir abimiz 53 pro dediği için t13 anc diyenleri dikkate almadım. Şu anda memnunum.

ANC ve ses kalitesiden memnun musun?

Bundan önce Haylou T19 kullanıyordum yeni bir kulaklık alacağım için daha kaliteli olmasını istiyorum.

Anc gerçekten iyi çalışıyor dışarıdan hiçbir ses almıyorum desem yeridir. Yüksek sesli ortamlarda denemedim ama yolda giderken yanımda arabalar çöp kamyonları filan geçerken hiçbir ses gelmiyor. Ses kalitesinden memnunum gayet iyi ve eşit dağıtılmış sesi var. Ben biraz bass ağırlıklı olsun diye tercih ettim ama öyle değilmiş bu eşit oranda dağıtılmış sesler. Son ses seviyesi çok yüksek dinleyemiyorum. Yüzde 80 den sonra kapalı ortamda yanındaki kişiye ses veriyor ama altında sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…