%5 kupon avantajı var. Ayrıca siyah ve beyaz renk seçme imkanına sahipsiniz. Aynı fiyata denk geliyor.
Hayırlı olsun hocam. Ben de hediye olarak almayı düşünüyorum fakat kulak üstü veya kulak içi mi olsun diye kararsız kaldım. Bu kulaklıkta gerçekten cazip duruyor.2000 TL'ye gürültü önlemesi iyi olan kulak içi kulaklık önerisi
Herkese selamlar. Çok gürültülü (95-100 desibel) bir ortamda çalışıyorum. Mesai saatim 8 saat. Dış mekanda bulunacağım. Arada sırada dış sesleri de dinlemeliyim. Kablo kesinlikle olmamalı, kulaktan da düşmemeli. Buna göre gürültü önlemesi kaliteli olan, şarj süresi kutusuz haliyle en az 5 saat...www.technopat.net
İstediğim özelliklerde bir kulaklık gibi duruyor, aldım bakalım. 850TL'e geldi, hepsiburada sitesinden 250TL ucuz.
Kullanıyorum. Spor için gayet güzel bir kulaklık. Güzel kavrıyor kulağı.Kullanan var mı? Kulağı kavraması nasıl ufak şeylerde düşüyor mu? Spor için bir kulaklık almayı düşünüyorum da terlemeyle falan düşer mi diye kararsız kaldım.
Dip ses var mı?Kullanıyorum. Spor için gayet güzel bir kulaklık. Güzel kavrıyor kulağı.
Dip ses var mı?
Bu arada bass lar çok güzel. Gayet beğenmiştim.Dip ses var mı?
Teşekkür ederim.Dip ses dediğiniz hiçbir şey çalmadığı zaman, gelen cızırtı sesi sanırım. Öyle bir sıkıntı yok bu kulaklıkta. Bayağı güzel bir kulaklık. Hatta Amazon'un şöyle bir avantajı var. Kulaklığı aldıktan 2 ay sonra birkaç kez Bluetooth kopması oldu. Amazona bildirdim. Paramı iade ettiler. Ürünü hâlâ kullanıyorum. Bedavaya geldi yani. Şu an kopma sorunu falan yok. Sorunsuz.
Bu arada bass lar çok güzel. Gayet beğenmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.