Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.793 Çözümler 54 29 Haziran 2025 #1 Amazon.com.tr Bazı yorumlar gördüm gümrüğe takıldı veya 1-2 ay gelmedi gibisinden sizce bir sıkıntı olur mu? Ödeme kısmında çıkan fiyat bu.
Amazon.com.tr Bazı yorumlar gördüm gümrüğe takıldı veya 1-2 ay gelmedi gibisinden sizce bir sıkıntı olur mu? Ödeme kısmında çıkan fiyat bu.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Haziran 2025 #2 Ürün 950TL, yani normal olan gümrüğe takılmaması.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.196 Makaleler 3 Çözümler 22 29 Haziran 2025 #3 Vergiler hariç 30 euro altı sorunsuz diye biliyorum, vergisiz fiyatı geçmiyor sınırı bu yasa çıktıktan sonra yorum yapanlar olmuş ama fiyatına göre normal falan demişler.
Vergiler hariç 30 euro altı sorunsuz diye biliyorum, vergisiz fiyatı geçmiyor sınırı bu yasa çıktıktan sonra yorum yapanlar olmuş ama fiyatına göre normal falan demişler.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.793 Çözümler 54 29 Haziran 2025 #4 Deiinzz dedi: Ürün 950TL, yani normal olan gümrüğe takılmaması. Genişletmek için tıkla... Gecikmeli gönderim konusunda biraz endişem var ama 100 insandan 5 tanesi falan yaşamış gibi sadece.
Deiinzz dedi: Ürün 950TL, yani normal olan gümrüğe takılmaması. Genişletmek için tıkla... Gecikmeli gönderim konusunda biraz endişem var ama 100 insandan 5 tanesi falan yaşamış gibi sadece.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Haziran 2025 #5 Burak Karabal dedi: Gecikmeli gönderim konusunda biraz endişem var ama 100 insandan 5 tanesi falan yaşamış gibi sadece. Genişletmek için tıkla... Pek sorun olacağını sanmam o zaman, sonuçta gümrük sınırının altında bir miktar.
Burak Karabal dedi: Gecikmeli gönderim konusunda biraz endişem var ama 100 insandan 5 tanesi falan yaşamış gibi sadece. Genişletmek için tıkla... Pek sorun olacağını sanmam o zaman, sonuçta gümrük sınırının altında bir miktar.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.793 Çözümler 54 29 Haziran 2025 #6 Deiinzz dedi: Pek sorun olacağını sanmam o zaman, sonuçta gümrük sınırının altında bir miktar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Deiinzz dedi: Pek sorun olacağını sanmam o zaman, sonuçta gümrük sınırının altında bir miktar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.