SoundPeats H2 vs Air 3 Pro vs QCY T18 vs TOZO NC2

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Yakın zamanda kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Birkaç model belirledim ama aralarında bir karara varamıyorum. Belirlediğim modeller:
1) SoundPEATS H2
2) SoundPEATS Air3 Pro
3) QCY T18
4) TOZO NC2
Aramızda bunları denemiş olanlar varsa görüşlerini belirtirlerse çok memnun olurum. Ayrıca ek önerilerinize de açığım.

Hocam sizin önerdiğiniz kulaklık ile arkadaşın seçtikleri arasında fark var sanırım arkadaş AirPods Pro tipinde bir kulaklık arıyor benim gibi, bende AirPods Pro 2 parasına çıkmadan müzik amaçlı ANC'li kulak içi kulaklık arıyorum aynı şekilde.

Hocam sizin önerdiğiniz kulaklık ile arkadaşın seçtikleri arasında fark var sanırım arkadaş AirPods Pro tipinde bir kulaklık arıyor benim gibi, bende AirPods Pro 2 parasına çıkmadan müzik amaçlı ANC'li kulak içi kulaklık arıyorum aynı şekilde.
Evet hocam o tarzda bir kulaklık arıyorum

Yaklaşık bir buçuk aydır T18 kullanıyorum müzik kullanımında ve görüşme sırasında memnun etti. Fazla oyun oynamam bu yüzden test etmedim. Asıl amacınızı yazarsanız daha net öneriler sunabilirler (Müzik, oyun, görüşme)

Yaklaşık bir buçuk aydır T18 kullanıyorum müzik kullanımında ve görüşme sırasında memnun etti. Fazla oyun oynamam bu yüzden test etmedim. Asıl amacınızı yazarsanız daha net öneriler sunabilirler (Müzik, oyun, görüşme)
Ana amacım müzik dinlemek ve video izlemek. Sonrasında oyun ve görüşme yapmak geliyor.
Öncelikle önem verdiğim özellikler ses kalitesi, konfor, gecikme süresinin az olması (video izlerken senkronizasyonun bozulmaması için) ve kulaktan düşmemesi (Spor yaparken, koşarken).
Daha önceden ANC özelliği olan bir kulaklık kullanmadım. Ne kadar etki yapıyor bilmiyorum. Olsa iyi olur.
Suya dayanıklılık konusunda ise tere dayanıklı olması yeterli olur.

Güncelleme: H2 kulaklığını sipariş vermiş bulunmaktayım. Geldiğinde kısa bir inceleme yazısı yazacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı