Soundpeats Q alınır mı?

Amazon.com.tr üzerinden bakayım indirimdeki cihazlarda neler var. Kupon demişsiniz ne kadarlik bir indirim?

Sanırım sadece soundpeats Q için geçerli olan bir kupon.

Bu kulaklık nasıldır bir bilginiz var mı?

Kağıt üzerinde olması gereken her şeyi sağlıyor fakat incelemelerinde çok öne çıkan bir kulaklık değil. Silikonsuz kulaklıklar dış sesleri kesme konusunda çok başarılı performans veremiyor buna bağlı olarak bass ve midler biraz düşük kalıyor. Silikonsuz olarak denediğim ve bass konusunda başarılı gördüğüm Soundpeats Air 3 modeliydi. Maksimum bütçeniz 550TL mi? Amazon'da kasım fırsatlarında Soundpeats'in tüm kulaklıkları indirimde. Belki kuponunuz diğer modeller için de geçerlidir. Silikonlu olarak H2 modeli mevcut. Bütçenize uyuyorsa Soundpeats H2 değerlendirilebilir.

Kağıt üzerinde olması gereken her şeyi sağlıyor fakat incelemelerinde çok öne çıkan bir kulaklık değil. Silikonsuz kulaklıklar dış sesleri kesme konusunda çok başarılı performans veremiyor buna bağlı olarak bass ve midler biraz düşük kalıyor. Silikonsuz olarak denediğim ve bass konusunda başarılı gördüğüm Soundpeats Air 3 modeliydi. Maksimum bütçeniz 550TL mi? Amazon'da kasım fırsatlarında Soundpeats'in tüm kulaklıkları indirimde. Belki kuponunuz diğer modeller için de geçerlidir. Silikonlu olarak H2 modeli mevcut. Bütçenize uyuyorsa Soundpeats H2 değerlendirilebilir.
Maalesef 550 tl maksimum bütçem. Air 3 modelini beğendim fakat amazonda ithalat ucretiyle 600 kusur fiyatlara geliyor.

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bunlar nasıldır hocam.

Maalesef 550 TL maksimum bütçem. Air 3 modelini beğendim fakat Amazon'da ithalat ucretiyle 600 kusur fiyatlara geliyor.

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bunlar nasıldır hocam.

Air 3 bende var silikonsuz olmasına rağmen fena kulaklık değil. Değerlendirilebilir. Diğer iki kulaklığa karşılık edifier X3s modelini incelemenizi tavsiye ederim. 550TL altında bir fiyatı vardı en son. Ses kalitesi açısından bu kulaklıklardan biraz daha önde diyebilirim. Qualcom 3040 çipi, Bluetooth 5.2 ve aptx desteği mevcut. Şarj süresi de gayet iyi. Özet geçmek anlamında şöyle söylenebilir, ses performansı önemli ise ben olsam 550TL altına edifier X3s modeline şans verirdim. Geri kalan kullanım senaryolarında attığınız kulaklıklar ile çok bir fark olmaz. YouTube üzerinden incelemelerini izleyin. Son kararı kendi kullanım senaryolarınıza göre verirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı