Jaquaen Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar yine ben. Bugün sizlere bir sorum olacak. Bir program buldum, sountrap diye. Bu programda phonk ve funk yapmak istiyorum. Bunun için bu program yeterli mi ve phonk funk türünde plugin var mıdır?
Hepinize merhaba arkadaşlar yine ben. Bugün sizlere bir sorum olacak. Bir program buldum, sountrap diye. Bu programda phonk ve funk yapmak istiyorum. Bunun için bu program yeterli mi ve phonk funk türünde plugin var mıdır?
Rayko_0 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #2 Biliyorsan yaplılır ama uğraştırır. Artı 0 Eksi
KS KS Jaquaen Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 Rayko_0 dedi: Biliyorsan yaplılır ama uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Peki fl studiodan farkı nedir?daha kolay diye duydum. Artı 0 Eksi
Rayko_0 dedi: Biliyorsan yaplılır ama uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Peki fl studiodan farkı nedir?daha kolay diye duydum.
Rayko_0 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 Jaquaen dedi: Peki FL Studio'dan farkı nedir? Daha kolay diye duydum. Genişletmek için tıkla... Çok kullanmadım ama bir tık daha amatör diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Jaquaen dedi: Peki FL Studio'dan farkı nedir? Daha kolay diye duydum. Genişletmek için tıkla... Çok kullanmadım ama bir tık daha amatör diye biliyorum.
KS KS Jaquaen Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #5 Rayko_0 dedi: Çok kullanmadım ama bir tık daha amatör diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz başka bir program varmı? Soundtrap türkçe eğitimi yok youtubeda. Artı 0 Eksi
Rayko_0 dedi: Çok kullanmadım ama bir tık daha amatör diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz başka bir program varmı? Soundtrap türkçe eğitimi yok youtubeda.
Rayko_0 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #6 FL Studio öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Jaquaen Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #7 Rayko_0 dedi: FL Studio öneririm. Genişletmek için tıkla... Keşke ama çok pahalı.. Artı 0 Eksi