asyainwonderland59 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Soundtrap'den oluşturduğum beati Spotify'a atarken herhangi bir telif hakkı söz konusu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 asyainwonderland59 dedi: Soundtrap'den oluşturduğum beati Spotify'a atarken herhangi bir telif hakkı söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Beat sana aitse hayır.
asyainwonderland59 dedi: Soundtrap'den oluşturduğum beati Spotify'a atarken herhangi bir telif hakkı söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Beat sana aitse hayır.
asyainwonderland59 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 LuNİZz 1989 dedi: Beat sana aitse hayır. Genişletmek için tıkla... Beat bana ait değil. Söylemek istediğim şu. Soundtrap Spotify'ın platformu. Ve ben o platformun içindeki sesleri kullanarak beat yapıyorum. Bunları Spotify'a atsam sorun çıkar mı?
LuNİZz 1989 dedi: Beat sana aitse hayır. Genişletmek için tıkla... Beat bana ait değil. Söylemek istediğim şu. Soundtrap Spotify'ın platformu. Ve ben o platformun içindeki sesleri kullanarak beat yapıyorum. Bunları Spotify'a atsam sorun çıkar mı?