Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #1 Soundpad programını indirdim fakat şarkı çalarken konuşunca sesim gitmesin istiyorum. Bunun bir ayarı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Soundpad programını indirdim fakat şarkı çalarken konuşunca sesim gitmesin istiyorum. Bunun bir ayarı var mıdır?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Mayıs 2020 #2 Sol üsttten dosya > Tercihler > Sesi engelle kısmından "Mikrofonda ses çalarken sesi engelle" tikini işaretleyin.
Sol üsttten dosya > Tercihler > Sesi engelle kısmından "Mikrofonda ses çalarken sesi engelle" tikini işaretleyin.
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: Sol üsttten dosya > Tercihler > Sesi engelle kısmından "Mikrofonda ses çalarken sesi engelle" tikini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Sol üsttten dosya > Tercihler > Sesi engelle kısmından "Mikrofonda ses çalarken sesi engelle" tikini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.