Source 2 CS:GO'ya geliyor

Daha Source 2'nin gelmesine çok var. Bu yıl betası çıkar. 2-3 sene sonra güncelleme getirirler. CS:GO şu an sapasağlam bir oyun. Topluluk 128 tick, hilelerin bitmesini ve operasyonun gelmesini istiyor.

Aynı fikirdeyim.

Birincisi TR durumu olarak söylemiyorum Steam verileri bu şekilde. İkincisi CS: S çıktığında e-sporcular dahil kimse oyunu sevmedi, ve 1.6 oynamaya devam ettiler. Source 2 çıktığında da aynı şeyin olacağını düşünüyorum. Zira bu sadece CS için de geçerli değil. Wolfteam güncellendi oynayanı kalmadı, PUBG Mobile'e saçma sapan güncellemeler geldi oynayanı kalmadı.

Wolfteam ve pubgm örneği vermen beni kopardı. İkinci olarak da verdiğin örnekler ile oyunun S2'ye geçmesı çok farklı şeyler sonuçta oyun motoru değişiyor. Oyuncuların sevmeyecegını de nasıl dusundun anlamadım S2 haberleri gündeme geldiğinde bile CS'den Valorant'ya gecen oyuncular/yayıncılar cıldırdılar resmen hatta Twitch'de "Source 2 bekleme odası" adlı başlıklar dahi gördum. Hatta Source 2 netleştiginde(tekrar gündeme geldiginde) CS:GO yenı anlık oyuncu rekorunu kırdı.

Wolfteam ve pubgm örneği vermen beni kopardı. İkinci olarak da verdiğin örnekler ile oyunun S2'ye geçmesı çok farklı şeyler sonuçta oyun motoru değişiyor. Oyuncuların sevmeyecegını de nasıl dusundun anlamadım S2 haberleri gündeme geldiğinde bile CS'den Valorant'ya gecen oyuncular/yayıncılar cıldırdılar resmen hatta Twitch'de "Source 2 bekleme odası" adlı başlıklar dahi gördum. Hatta Source 2 netleştiginde(tekrar gündeme geldiginde) CS:GO yenı anlık oyuncu rekorunu kırdı.
Wolfteam ve PUBG örneğinde gülünecek birşey yok. İkincisi CS 1.6'dan CS Source'a geçerken de oyun motoru değişti. Ve oyun tutmadı, bende yine aynı şeyin olacağını düşünüyorum. 4900 saat zaten oyunu oynadım ben ve bu halinden gayet memnunum. İsteyen normal halini isteyen Source 2 olarak oynanmazsa bırakırım oyunu zaten.

Dosya Ekleri

• A4652040-3311-40A9-A79B-3E69F2C86CE0.jpeg
    A4652040-3311-40A9-A79B-3E69F2C86CE0.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 51
Wolfteam ve PUBG örneğinde gülünecek birşey yok. İkincisi CS 1.6'dan CS Source'a geçerken de oyun motoru değişti. Ve oyun tutmadı, bende yine aynı şeyin olacağını düşünüyorum. 4900 saat zaten oyunu oynadım ben ve bu halinden gayet memnunum. İsteyen normal halini isteyen Source 2 olarak oynanmazsa bırakırım oyunu zaten.
Oyunu hiç edecek güncellemeler yapacaklarını sanmıyorum, ayrı oyun çıkartamazlar çünkü oyunun halihazırda bir pazarı var, büyük bir topluluğu var. Ve oyunun az da olsa yenilenme vakti geldi. Ben daha güzel olacağına inanıyorum oyunun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı