Source 2 motoruna geçilmesi skinlere nasıl etki yaratır?

Envanter elimizde patlamaz yani değil mi?

Skinlerle haşır neşirim de sticker, kapsül ve kasalardan çok anlamıyorum hocam. Hangi stickerlar ve kasaları almayı önerirsiniz? Ben de envantere bir şeyler depolamayı düşünüyorum.

Hocam ben yakin zamanda sticker olarak outsiders HOLO aldım, onun dışında bilindik takımların Gold var ama bahsetmeye değmez. Sticker olarak imza stickerı onermem. Ben zarar ettim diye onermiyorum istersen bilindik yaşlı oyuncuların stickerini al ve ya güzel tasarımi olan serilerden.Kasalar karışık, bet sitelerinde kasa gördüğümde oradan direk çekiyorum eski kasalar ama spektrum, gama, Chroma, eldiven gibi. Kapsül olarak bende Antwerp var %100e yakın kârım var ama satmayacagım. Kapsüller her şekilde kâr ettirir RMR dışında al, tek sıkıntı bekleyeceğin süre. YT'de bazı kişiler var yabancı veya Türk onları takip etmeni öneririm, Egecan kirtas Türk olarak aklıma geliyor.
Ama içiniz rahat olsun CS:GO'nun hâla oynanma sebeplerinden biri topluluk pazarı, hatta Valve'nin bu kadar az oyun yapmasına rağmen devam etmesinin sebeplerinden. Bir şey olmaz skinlere rahat olun.
Ama bunlar yatırım tavsiyesi değildir bende ya tarih yazacağım ya tarih olacağım.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Skinden para kazanılmaz. 392 TL'ye AK 47 Asiimov aldım 3-4 ay önce şuan 520 TL. Şimdi ben bu skini 520 TL'ye satsam Asiimov'dan daha iye ne alıcam? Hiçbirşey, o yüzden 10-20 kuruşta olsa envanteri her skinden olacak şekilde stickerla doldurmak en iyisi.

Skinden kâr etmekten ziyade zarar etmek istemiyorum aslında hocam. Mesela aklımda AK-47 bloodsport skini var ve görevde kullanılmış bile 1500 liradan başlıyor. Stickerlardan hangilerini önerirsiniz özellikle?

Skinden kâr etmekten ziyade zarar etmek istemiyorum aslında hocam. Mesela aklımda AK-47 bloodsport skini var ve görevde kullanılmış bile 1500 liradan başlıyor. Stickerlardan hangilerini önerirsiniz özellikle?
Sticker da hiçbir fikrim yok. Sadece skinlerden para kazanılmadığını belirtmek istedim.

Ben envanterinde dediğiniz Bloodsport skinini tutuyorum, eğer onu alacaksanız 1200 TL gibi bir fiyata Gamesatis tarzı sitelerden almanızı tavsiye ederim. Sticker olarak Rio'nun şu anda en yüksek fiyatlı olan kapsülünü al ya da Paris majorunu bekle.

Steam'den aldım hocam. Kasa açmıştım oradan para geldi, Steam hesabımdaydı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…