Source bilişimden alınan sunucu teslim edilmiyor

zWiconsW

Centipat
Daha fazla  
3 gün önce Source bilişim hizmetlerinden 215TL'ye Minecraft sunucusu satın aldım fakat 3 gündür hala sunucuyu bana teslim etmediler. E postalarına yazdım, cevap gelmedi. Destek talebi açtım, cevap gelmedi. En son Discord'dan talep açtım, e-posta istediler. 1 gündür bir şey yapmıyorlar, etiketliyorum cevap da vermiyorlar. Sizce sunucuyu verirler mi? Technopat'ta birkaç kez görmüştüm bu siteyi kötüleyen yoktu sanırım, ne yapmalıyım?

Bankanızı arayıp durumu belirtip iade istemelisiniz, daha uzun sürebilir ama kesin bir şekilde iade alabilirsiniz.

Şikayetvar, R10 vs yerlerde üyeliklere varsa şikayet konusu açın hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam biraz baskıyla diyelim Papara'yla almıştım Papara'dan provizyon numarası ve referans numarası aldım onu yöneticiye attım sonra döndüler ve sunucuyu verdiler. Sonra da sağ olsun bir yetkili arkadaş bayağı ilgilendi.

Ben böyle rezil bir yer görmedim arkadaş ya elim ayağım titriyor sinir oldum panele giremiyoruz bune ya.

Eğer almayı düşünen varsa almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…