S Syn1xSYN Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Source bilişimden sunucu aldım. Yönetim paneline girmek için kullanıcı adı ve şifre istiyor. Nereden öğrenebilirim?
Source bilişimden sunucu aldım. Yönetim paneline girmek için kullanıcı adı ve şifre istiyor. Nereden öğrenebilirim?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #2 Bunu neden onlara sormadınız?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #3 Syn1xSYN dedi: Source bilişimden sunucu aldım. Yönetim paneline girmek için kullanıcı adı ve şifre istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Source bilisime sorarak.
Syn1xSYN dedi: Source bilişimden sunucu aldım. Yönetim paneline girmek için kullanıcı adı ve şifre istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Source bilisime sorarak.
zekeriyaozen0 Yoctopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #4 Yeyil dedi: Source bilisime sorarak. Genişletmek için tıkla... destek cevap vermiyor
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #5 zekeriyaozen0 dedi: Destek cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'lari vardir oraya girip konusabilirsin.
zekeriyaozen0 dedi: Destek cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'lari vardir oraya girip konusabilirsin.
zekeriyaozen0 Yoctopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #6 Yeyil dedi: Discord'lari vardir oraya girip konusabilirsin. Genişletmek için tıkla... davet geçersiz zekeriyaozen0 dedi: davet geçersiz Genişletmek için tıkla... belki kullanan vardır diye açtıgım konuyu verdiniz tavsiyeleri bende denedım
Yeyil dedi: Discord'lari vardir oraya girip konusabilirsin. Genişletmek için tıkla... davet geçersiz zekeriyaozen0 dedi: davet geçersiz Genişletmek için tıkla... belki kullanan vardır diye açtıgım konuyu verdiniz tavsiyeleri bende denedım