swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Basit bir program yapmak istiyorum ve elimde Source CoD'ları var bunları nasıl yapabilirim?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.737 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 11 Ekim 2024 #2 Kaynak kodun içerisinde readme isimli dosya varsa kodun nasıl derleneceğine dair talimatlar yazıyordur.
Kaynak kodun içerisinde readme isimli dosya varsa kodun nasıl derleneceğine dair talimatlar yazıyordur.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ekim 2024 #3 swzyrex dedi: Basit bir program yapmak istiyorum ve elimde Source CoD'ları var bunları nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini hiç anlamadım. Anladığım kadarıyla elinde bir source code var ve sen bunu programa dönüştürmek istiyorsun. LazJedi dedi: Kaynak kodun içerisinde readme isimli dosya varsa kodun nasıl derleneceğine dair talimatlar yazıyordur. Genişletmek için tıkla... Nereden bulduğuna göre değişir o.
swzyrex dedi: Basit bir program yapmak istiyorum ve elimde Source CoD'ları var bunları nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini hiç anlamadım. Anladığım kadarıyla elinde bir source code var ve sen bunu programa dönüştürmek istiyorsun. LazJedi dedi: Kaynak kodun içerisinde readme isimli dosya varsa kodun nasıl derleneceğine dair talimatlar yazıyordur. Genişletmek için tıkla... Nereden bulduğuna göre değişir o.