aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 İnternette bu programı oyun motoru olarak görüp o hevesle hem onu hem SDK 2006'yı indirdim. 2006 error verdi normal SDK'da ise hiçbir şey yapamıyorum.
İnternette bu programı oyun motoru olarak görüp o hevesle hem onu hem SDK 2006'yı indirdim. 2006 error verdi normal SDK'da ise hiçbir şey yapamıyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #2 SDK, yazılım geliştirmeyi sağlayacakları araçları bir arada bulunduran yazılımlardır. Source'de Valve'nin oyun motorudur. İlla oyun geliştirmek istiyorsanız Unity, Unreal Engine, Cry Engine gibi ücretsiz motorlar mevcut. Artı 0 Eksi
SDK, yazılım geliştirmeyi sağlayacakları araçları bir arada bulunduran yazılımlardır. Source'de Valve'nin oyun motorudur. İlla oyun geliştirmek istiyorsanız Unity, Unreal Engine, Cry Engine gibi ücretsiz motorlar mevcut.