vikidbrit Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Sourceforge sitesinden program indireceğim. Korsan değil, eski bir uygulama olduğu için başka yerde bulamadım.
Arkadaşlar, Sourceforge sitesinden program indireceğim. Korsan değil, eski bir uygulama olduğu için başka yerde bulamadım.
3 382865 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 442 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #2 vikidbrit dedi: Arkadaşlar, Sourceforge sitesinden program indireceğim. Korsan değil, eski bir uygulama olduğu için başka yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
vikidbrit dedi: Arkadaşlar, Sourceforge sitesinden program indireceğim. Korsan değil, eski bir uygulama olduğu için başka yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
erenhamza Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 364 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Silikon Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 21 Mayıs 2021 #3 Siteyi tam bilmiyorum ama indirdikten sonra VirusTotal sitesine at orada çoğu virüs programından taratıp sana sonuç verecek.
Siteyi tam bilmiyorum ama indirdikten sonra VirusTotal sitesine at orada çoğu virüs programından taratıp sana sonuç verecek.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 Evet güvenilir. Onlarca kez GSI indirdim o siteden.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 2 Mart 2023 #6 Cevabı: Evet güvenilir. FreeBIOS gibi güzel projeler var ama son düzey kullanıcılara hitap ediyor. Yoksa virüs yiyip direk gidebilir BIOS. Unutulmuş efsanelerinden birisi site. Böyle bir konu bulup yazayım dedim.
Cevabı: Evet güvenilir. FreeBIOS gibi güzel projeler var ama son düzey kullanıcılara hitap ediyor. Yoksa virüs yiyip direk gidebilir BIOS. Unutulmuş efsanelerinden birisi site. Böyle bir konu bulup yazayım dedim.