South Park - The Stick of Truth, Mükemmel!

Melikovicious

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Merhabalar;

South Park'ı baştan sona izlemiş biri olarak bu oyun ilk çıktığından beri gözüme çarpıyordu fakat hiç incelemedim, izlemedim, oynamadım. 2 oyunu Steam indiriminde(toplam 32TL idi!) denk getirip satın aldığımda ise bu hatayı yaptığıma inanamadım. Bu küçük Colorado kasabasının çocukları beni yine gülmekten kırdı geçirdi.

Dizideki neredeyse tüm karakterleri eklemişler, üstelik benim oluşturduğum karakteri de evrene ekliyorlar. Ne kadar isimimi kendim koysam da şişko Cartman bana "Douchebag" diye sesleniyor, orası ayrı 😂 Diziden hatırlayanlar olacaktır, Yüzüklerin Efendisi temalı(Başrolde Butters'ın olduğu😂) birkaç bölüm vardı, buradan esinlenip Cartman(Humans) ve baş düşmanı Kyle(Elves) tarafından yönetilen iki ekip; çocuk ve South Park kuralları dahilinde savaşıyor ama ne savaşmak! Son olarak sürekli dizi göndermeleri ve ince senaryo detaylarının olması bence oyunu, bu evrenin hayranları için başka seviyeye çıkarmış.

Diziyi seven ve zamanı olan herkese tavsiye ederim, ikinci oyunu da ilk fırsatta oynayacağım. Göz atmak isteyen olursa diye The Stick of Truth'un 2 görevini yorumsuz olarak YouTube kanalımda paylaştım.

The Stick of Truth - Underpants Gnomes Görevi
The Stick of Truth - Forging Alliances Görevi

Son düzenleme:
Diziyi hiç izlemedim ama South Park'ı biliyorum. South Park The Stick Of Truth oynamıştım çok sevmiştim. Türkçe yaması bulunuyor bu arada bilmiyorsan. O cücelerin görevini bilen bilir çok iyiydi. Diğer oyun beni pek sarmadı savaş sistemi falan çok oynamadım ama bir ara o oyunuda bitirmeyi düşünüyorum. Aslında savaş sistemi olarak diğer oyuna daha iyi diyorlar ama bana göre tam tersi.

Diziyi hiç izlemedim ama South Park'ı biliyorum. South Park The Stick Of Truth oynamıştım çok sevmiştim. Türkçe yaması bulunuyor bu arada bilmiyorsan. O cücelerin görevini bilen bilir çok iyiydi. Diğer oyun beni pek sarmadı savaş sistemi falan çok oynamadım ama bir ara o oyunuda bitirmeyi düşünüyorum. Aslında savaş sistemi olarak diğer oyuna daha iyi diyorlar ama bana göre tam tersi.
Bunları izlemekten söktüm ingilizceyi 😂 Dediğiniz sebeplerden ikinci oyundan yakınan çok ama bir şans vereceğim zamanım olduğunda. Bu arada oyunu sevdiysen diziyi kesinlikle izlemelisin, seveceğini düşünüyorum.

Çok geç kalmışsınız. Bu oyunu yaparken South Park'ın haritasının olmadığını fark ettiklerinden seriye katkısı da olmuştur.
Gerçekten güzel oyundu.
Zamanım olmadığınından yakınıyordum ama böyle olduğunu bilseydim zaman yaratabilirdim diye düşünüyorum 😂

Bunları izlemekten söktüm ingilizceyi 😂 Dediğiniz sebeplerden ikinci oyundan yakınan çok ama bir şans vereceğim zamanım olduğunda. Bu arada oyunu sevdiysen diziyi kesinlikle izlemelisin, seveceğini düşünüyorum.

Zamanım olmadığınından yakınıyordum ama böyle olduğunu bilseydim zaman yaratabilirdim diye düşünüyorum 😂
Diğer oyundan sonra başlarım diye düşünüyordum diziye. Sen bitirdin mi diziyi? Çok uzun muydu?

Diğer oyundan sonra başlarım diye düşünüyordum diziye. Sen bitirdin mi diziyi? Çok uzun muydu?
Şu an 24. sezon bekleniyor ama haber yok. Genelde Eylül'de yeni sezon yayınlanır ve haftada bir olmak üzere 20-25 bölüm olurdu. Bölümler 20-25 dakika olduğundan çerezlik dizi, gündeme dair bölümler ve karakterler kesinlikle bulunur. Ben ortalarda yakalayıp ilk 10 sezonu sonradan izledim diye hatırlıyorum. Lisedeyken tanışmıştım sanırım.

Şu an 24. sezon bekleniyor ama haber yok. Genelde Eylül'de yeni sezon yayınlanır ve haftada bir olmak üzere 20-25 bölüm olurdu. Bölümler 20-25 dakika olduğundan çerezlik dizi, gündeme dair bölümler ve karakterler kesinlikle bulunur. Ben ortalarda yakalayıp ilk 10 sezonu sonradan izledim diye hatırlıyorum. Lisedeyken tanışmıştım sanırım.
Anladım teşekkürler. Artık oyundan sonra başlarım bir ara boş zaman bulup.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı