majulawatcher Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #1 South Park: The Stick of Truth - Ultimate Fellowship Pack + Super Samurai Spaceman Pack DLC Steam CD Key | Buy on Kinguin Şu linkten steam cd keyi alıp direkt kodu yazınca oyuna sahip mi olucam yoksa önceden cd'sini falan almış olmam mı gerekiyor? Daha önce steam'e kod yazmadım o yüzden bilmiyorum.
South Park: The Stick of Truth - Ultimate Fellowship Pack + Super Samurai Spaceman Pack DLC Steam CD Key | Buy on Kinguin Şu linkten steam cd keyi alıp direkt kodu yazınca oyuna sahip mi olucam yoksa önceden cd'sini falan almış olmam mı gerekiyor? Daha önce steam'e kod yazmadım o yüzden bilmiyorum.
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #2 Oradan alıp kodu yazdığınızda direk oyuna sahip olacaksınız. Kutulu CD almanıza gerek yok.
majulawatcher Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #3 Teşekkür ederim