Zimbirti02 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 South Park: The Stick of Truth için Türkçe yama arıyorum. Bulduklarımın çoğuna güvenmedim virüslü gibi geliyor. Virüssüz bir şekilde nereden yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2023
South Park: The Stick of Truth için Türkçe yama arıyorum. Bulduklarımın çoğuna güvenmedim virüslü gibi geliyor. Virüssüz bir şekilde nereden yükleyebilirim?
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 7 Ocak 2023 #2 South Park: The Stick of Truth - Türkçe Yama - Techno Game South Park The Stick of Truth Türkçe Yama. Bu yama TechnoGame ekibi tarafından yapılmıştır. technogame.net
South Park: The Stick of Truth - Türkçe Yama - Techno Game South Park The Stick of Truth Türkçe Yama. Bu yama TechnoGame ekibi tarafından yapılmıştır. technogame.net
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Siz bulabildiniz mi türkçe yama?