Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar ben South Park Stick of Truth için trükçe yama indirmiştim ve VirusTotal'de tarattım. Sizce buradakiler haklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Arkadaşlar ben South Park Stick of Truth için trükçe yama indirmiştim ve VirusTotal'de tarattım. Sizce buradakiler haklı mı?
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 5 Kasım 2022 #2 Trojan var, güvenilir değil.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 HalimFB dedi: Trojan var, güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Başka yerlerde baktım böyle sadece 1-2 olanlarda hata oluyor olabilir dediler
HalimFB dedi: Trojan var, güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Başka yerlerde baktım böyle sadece 1-2 olanlarda hata oluyor olabilir dediler
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 5 Kasım 2022 #4 Fikirsiz dedi: Başka yerlerde baktım böyle sadece 1-2 olanlarda hata oluyor olabilir dediler Genişletmek için tıkla... Hata olabilir çünkü bilindik antivirüsler temiz göstermiş. Hangi siteden indirdiniz yamayı?
Fikirsiz dedi: Başka yerlerde baktım böyle sadece 1-2 olanlarda hata oluyor olabilir dediler Genişletmek için tıkla... Hata olabilir çünkü bilindik antivirüsler temiz göstermiş. Hangi siteden indirdiniz yamayı?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 FurkanKutlu dedi: Hata olabilir çünkü bilindik antivirüsler temiz göstermiş. Hangi siteden indirdiniz yamayı? Genişletmek için tıkla... South Park The Stick of Truth %100 Türkçe Dil Yaması İndir,Kurulum buradan indirdim
FurkanKutlu dedi: Hata olabilir çünkü bilindik antivirüsler temiz göstermiş. Hangi siteden indirdiniz yamayı? Genişletmek için tıkla... South Park The Stick of Truth %100 Türkçe Dil Yaması İndir,Kurulum buradan indirdim
Angarabebesi Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 76 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #6 Fikirsiz dedi: Arkadaşlar ben South Park Stick of Truth için trükçe yama indirmiştim ve VirusTotal'de tarattım. Sizce buradakiler haklı mı? Eki Görüntüle 1563523 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi truva atı yani trojan var bu dosyalar oyun dosyası gibi içeriye girip truva atı misali içindeki virüsleri salar.
Fikirsiz dedi: Arkadaşlar ben South Park Stick of Truth için trükçe yama indirmiştim ve VirusTotal'de tarattım. Sizce buradakiler haklı mı? Eki Görüntüle 1563523 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi truva atı yani trojan var bu dosyalar oyun dosyası gibi içeriye girip truva atı misali içindeki virüsleri salar.