Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #11 zarkatake dedi: Açıkladık işte hocam. W-A-S-D ile kontrol ederseniz ortadaki yuvarlak dönmez. Hareket ettirmeden nasıl yaparım dediniz söyledik, şimdi de hareket etmiyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kamera dönmüyor manasında hareket etmiyor diyorum, bunu anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Ortadaki yuvarlak dönmeden kamerayı döndürmeyi sordum. Wasd dediler, ama olmuyor, kamera hareket etmiyor.
zarkatake dedi: Açıkladık işte hocam. W-A-S-D ile kontrol ederseniz ortadaki yuvarlak dönmez. Hareket ettirmeden nasıl yaparım dediniz söyledik, şimdi de hareket etmiyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kamera dönmüyor manasında hareket etmiyor diyorum, bunu anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Ortadaki yuvarlak dönmeden kamerayı döndürmeyi sordum. Wasd dediler, ama olmuyor, kamera hareket etmiyor.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 7 Nisan 2021 #12 Alperen0 dedi: Kamera dönmüyor manasında hareket etmiyor diyorum, bunu anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Ortadaki yuvarlak dönmeden kamerayı döndürmeyi sordum. Wasd dediler, ama olmuyor, kamera hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Kamera haraket eder fakat baktığı yöne takılı kalır.
Alperen0 dedi: Kamera dönmüyor manasında hareket etmiyor diyorum, bunu anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Ortadaki yuvarlak dönmeden kamerayı döndürmeyi sordum. Wasd dediler, ama olmuyor, kamera hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Kamera haraket eder fakat baktığı yöne takılı kalır.