SOVA vs KAY/O

yalo

Hectopat
Daha fazla  
Kay/o gelmeden önce Sova oynuyordum sonra sadece 1 karaktere bağlı kalırsam ve o alınırsa benden önce diğer karakterleri oynayamadığım için kendime başka karakterler bulmam lazım dedim ve kay/o geldi. Sova'ya göre daha az kill alıyorum fakat sevdim alışıyorum şimdi de arkadaşlarım sevdiğim karakterleri alınca ben de Omen aldım. Aldım ve sevdim 3 tane sevdiğim karakter olunca hangisini alayım diye düşünüyorum. Omen destek karekterini sis flash ve ışınlanma gücü var ancak kay/o ve Sova öyle değil. Sizce kay/o mu Sova mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kay/o gelmeden önce Sova oynuyordum sonra sadece 1 karaktere bağlı kalırsam ve o alınırsa benden önce diğer karakterleri oynayamadığım için kendime başka karakterler bulmam lazım dedim ve kay/o geldi. Sova'ya göre daha az kill alıyorum fakat sevdim alışıyorum şimdi de arkadaşlarım sevdiğim karakterleri alınca ben de Omen aldım. Aldım ve sevdim 3 tane sevdiğim karakter olunca hangisini alayım diye düşünüyorum. Omen destek karekterini sis flash ve ışınlanma gücü var ancak kay/o ve Sova öyle değil. Sizce kay/o mu Sova mı?
Agresif oynuyorsanız KAY/O. Gerek flaşları, gerek bombasıyla alanları ele geçirmeniz Sova'ya göre daha kolay.
Güvenli oynayış tarzını seviyorsanız keşif okları KAY/O bıçağına göre daha çok bilgi verdiği ve bomba kurma sonrası şok okları çok avantajlı olduğu için SOVA.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı