E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 Hocam nedir bu soyadınız? Mazur görün, neden bu kadar nefret ediyorsunuz, benimki elma ama seviyorum be!
Hocam nedir bu soyadınız? Mazur görün, neden bu kadar nefret ediyorsunuz, benimki elma ama seviyorum be!
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Şubat 2021 #12 Emrella dedi: Hocam nedir bu soyadınız? Mazur görün, neden bu kadar nefret ediyorsunuz, benimki elma ama seviyorum be! Genişletmek için tıkla... Hocam soy ismimi seviyorum herhalde yanlış anlaşılmış. Ailevi meseleler MetinMumcu dedi: Siz bilirsiniz ama yine de iyice düşünmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkürler.
Emrella dedi: Hocam nedir bu soyadınız? Mazur görün, neden bu kadar nefret ediyorsunuz, benimki elma ama seviyorum be! Genişletmek için tıkla... Hocam soy ismimi seviyorum herhalde yanlış anlaşılmış. Ailevi meseleler MetinMumcu dedi: Siz bilirsiniz ama yine de iyice düşünmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkürler.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #13 403329 dedi: Hocam soy ismimi seviyorum herhalde yanlış anlaşılmış. Ailevi meseleler. Fikriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi düşünün, aklınıza yatıyorsa gerisi önemli değildir zaten.
403329 dedi: Hocam soy ismimi seviyorum herhalde yanlış anlaşılmış. Ailevi meseleler. Fikriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi düşünün, aklınıza yatıyorsa gerisi önemli değildir zaten.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Şubat 2021 #14 Emrella dedi: Anladım hocam iyi düşünün, aklınıza yatıyorsa gerisi önemli değildir zaten. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkür ederim hocam.
Emrella dedi: Anladım hocam iyi düşünün, aklınıza yatıyorsa gerisi önemli değildir zaten. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkür ederim hocam.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #15 403329 dedi: Fikriniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi günler dilerim.
403329 dedi: Fikriniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi günler dilerim.