Soy ağacı yapmak

BoraLevley

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Esenlikler. Annemin dedesinin soy ağacını çıkartmak istiyorum. Kendisi ve eşinden başlayıp aşağıya doğru çocukları, damatları/gelinleri, torunları ve onların çocukları gibi yaklaşık 100 kişiyi bulan bir ağaç olacak. Fotoğraf veya resim koymayacağım, yalnızca isimlerini yazmak istiyorum ama yine de görüntü olarak hoş gözüken bir soy ağacı çıkartmak istiyorum.

Bu dediklerimi rahat yapabileceğim ve bu kadar çok kişiyi koyabileceğim ücretsiz (ücretli olsa bile bütçe dostu) bir uygulama/site önerisi veya başka bir fikri olan varsa yardımınıza ihtiyacım var.

Düzenleme: Tam aradığım gibi bir site buldum, maalesef ücretli ve fotoğraf koymak isterseniz biraz uğraştırıcı ama benim için önemli değil. Maalesef ki ücretli ve aylık abonelik sistemi yok, aylık 9.95$dan yıllık abonlik sistemi var, yani tek seferde yaklaşık 120$ ödeyip yıllık olarak kullanabiliyorsunuz, 7 günlük ücretsiz sürümünde maalesef oluşturduğunuz şeyleri dışarı aktaramıyorsunuz. Kişi sayısı fazla olduğu için ekran ya çok geniş ya da çok uzun olmak zorunda bu da görsel olarak kaydetmeyi zorlaştırıyor, ben biraz zaman harcayıp bir yolunu buldum, telefonda da yüksek kalitede görüntülenebiliyor aynı şekilde, merak eden olursa uzun uzun anlatırım. [Yaptığım soy ağacı tam olarak 103 kişi]

Bahsettiğim site: SmartDraw (anladığım kadarıyla işyerlerinde profesyonel olarak kullanılan bir uygulama)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı