byngmzz Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 337 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #1 Soyadlarımızın anlamını, kökenini bulabilme şansımız var mı? Soyadım boyuneğmez ve nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum.
Soyadlarımızın anlamını, kökenini bulabilme şansımız var mı? Soyadım boyuneğmez ve nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #2 byngmzz dedi: Soyadlarımızın anlamını, kökenini bulabilme şansımız var mı? Soyadım boyuneğmez ve nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yazınca anlamı çıkıyor. Kökenini bilemem.
byngmzz dedi: Soyadlarımızın anlamını, kökenini bulabilme şansımız var mı? Soyadım boyuneğmez ve nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yazınca anlamı çıkıyor. Kökenini bilemem.
byngmzz Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 337 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #3 enesgirgin5151 dedi: Google'a yazınca anlamı çıkıyor. Kökenini bilemem. Genişletmek için tıkla... Evet çıkmıyor maalesef
enesgirgin5151 dedi: Google'a yazınca anlamı çıkıyor. Kökenini bilemem. Genişletmek için tıkla... Evet çıkmıyor maalesef
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #4 byngmzz dedi: Evet çıkmıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Benim çıkıyor
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2021 #5 byngmzz dedi: Evet çıkmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Benimki de çıkmıyordu geçen seneye kadar ama bir çeviri sitesi çevirmiş ve hiç hayırlı bir anlamı yoktu, o yüzden gizemli kalması bence daha iyi böyle hem havalı oluyor.
byngmzz dedi: Evet çıkmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Benimki de çıkmıyordu geçen seneye kadar ama bir çeviri sitesi çevirmiş ve hiç hayırlı bir anlamı yoktu, o yüzden gizemli kalması bence daha iyi böyle hem havalı oluyor.