SP120L vs SP120 Quiet kasa fanı

sKostur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasama intake fanı alacağım. Thermaltake kule tipi soğutmamda çift SilverStone Air blazer 95CFM kullanıyorum egzoz fanım da aynı. Sizce intake için Corsair SP120L mi Sp120 quiet mı yoksa aerocool mirage lite mı almalıyım? Sessizlik benim için önemli tabii ama performans kaybı da istemiyorum. Hepsi de PWM zaten. Öneriye açığım.

Ses konusuna çok takıntılıysanız; magnetic levitation fan almanızı öneririm. Bir defa paraya kıyıp rahat ediyorsunuz.

Peki Aerocool hakkındaki fikirleriniz nedir? Yüksek hava akışıyla beraber 27dB ses çıkarıyor Max.
Ses konusuna çok takıntılıysanız; magnetic levitation fan almanızı öneririm. Bir defa paraya kıyıp rahat ediyorsunuz.

Hem de sessizlik iseğim takıntı değil, sadece sessiz olursa iyi olur kafasındayım.

Son düzenleme:
Peki Aerocool hakkındaki fikirleriniz nedir? Yüksek hava akışıyla beraber 27dB ses çıkarıyor Max.

Hem de sessizlik iseğim takıntı değil, sadece sessiz olursa iyi olur kafasındayım.
SP120 Quiet modeli Bionix P120'nin rakibi diye hatırlıyorum. RGB şart değil ise ben yerinizde olsam P120 alırdım intake için. Hali hazırda zaten Freezer 34 DUO eSports işlemci soğutucum var. Hatta elimde fazladan F120 var 1 adet ancak kullanmıyorum RGB Setup yaptığım için. Freezer 34 DUO'nun kendi P120 fanları sektörde en fazla sempati duyduğum fanlar.

Aslında egzoz fanım çok yanlış şu an ancak umursamıyorum, elimde hali hazırda bulunan F120 tam bu göreve uygun. Benim size önerim, tedarik edebilirseniz ve RGB şart değil ise Bionix P120 öneririm.

Teşekkürler bütçe dahilinde önerilerden birini alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…